Szolgálati közlemény

posted in: Uncategorized | 0

Rendhagyó bejegyzéssel jelentkezem, kivételesen nem egy Titkos Tanácsok cikket ajánlok, hanem egy (két) örömteli eseményt szeretnék beharangozni.

A Galéria képein látszik, hogy milyen népszerűek a “Hogyan szelídítsünk férfit?” interaktív workshop-ok. Rengeteg pozitív visszajelzés is érkezik a résztvevőktől, mind az előadásmód, mind a tartalom tekintetében. Egyet kiválasztottam, mert annyira összefoglalja milyen élményekkel gazdagodunk közben és utána:

Mónika: “Hétvégén voltam a szelídítésen. 8 órája volt rajtam a korona… láss csodát (vasárnap este a buszon intett egy férfi a leszállásnál, hogy előre enged, 5 méter múlva a zebránál egy férfi a szemembe nézett és biccentett.) Ma hazaértem kisvárosomba és egy ismerősömmel összefutottam egy üzletben azt mondta nem mert rám köszönni az utcán,mert olyan “milédisen” mentem. Lehet epés megjegyzés volt, mert nő volt az illető, de tuti biztos, hogy nem trappoltam. Kolléganőim azt mondták máshogyan nézek. Köszönet Gyulának és Áginak a fantasztikus hétvégéért. Mindent másképpen látok. Ezt minden nőnek hallania kell. Persze sokkoló is volt 1-2 dolog amikor szemesül önmagával az ember lánya és hajszálra tudni hol csúszott el a dolog, de megérte.”

Az egyik örömhír, hogy idő közben megszületett a Trónörökös. Családunk kiteljesedett általa, azonban új kihívásokkal is szembe kell néznünk érkeztével. De mindig van megoldás, és ehhez kapcsolódik a második örömhír:

Van továbblépési lehetőség a “szelídítés” után, ahol elmélyíthetjük tudásunkat Csábítás, Család és Spiritualitás témakörben.

Ez a “Nőiesség intenzív” workshop.

Tehát a második örömhír, hogy nemsokára én is segíthetek ezeknek a workshop-oknak a szervezésében (is).

Hamarosan újra találkozhatunk, új keretek között, a “Nőiesség intenzív” worksop-on és eltölthetünk együtt 3 napot a nőiesség jegyében 🙂

Remélem minél több szelídítésen részt vett hölgynek segíthetek elmélyíteni az ismereteit nőiesség, női vezetés témában 🙂

Tündi