Hogyan szelídítsünk férfit? – 2 napos workshop

Megdöbbentő az élmény, amit a Hogyan szelídítsünk férfit? és a Nőiesség Intenzív tanfolyamok alatt éltem át.
Sokan szeretnének könyvet, videót ebben a témában, de tanúsíthatom, hogy ez nem informatív, hanem élményalapú dolog, amikor rádöbbensz valamire, amire szükséged van Nőként.

Megláttam a hibáimat, hogy mennyire férfias tulajdonságokat öltöttem magamra, hogy erősnek mutattam magam, akkor is, amikor a legelesettebb voltam, és arra voltam büszke, hogy én bizony a jég hátán is megélek, hogy leszoktam az érzelmeim kifejezéséről, már-már a megéléséről is, hogy ne sérüljek annyira, hogy lábtörlőként viselkedtem, máskor meg sárkányként, hogy mennyire elrejtettem, elnyomtam magamban a kislányt, a Nőt..


A “Hogyan szelídítsünk férfit?” tanfolyamon újra éreztem, hogy gyöngének, lágynak lenni nem vesztes tulajdonság, hanem érték. Női érték. Erre vágyom. Nő akarok lenni újra, amilyennek kislány koromban megálmodtam magam és az életem. 

Ez az, amiért szerettem volna tanfolyamot szervezni, hogy ez az ősi, ösztönös tudás újra feléledjen minél több Nőben, hogy elsőként legyünk jól, másodsorban pedig jól válasszunk, és ne ragadjunk bele – már az elején is szemmel láthatóan – nem működő kapcsolatba, nem velünk kompatibilis társsal. 

Szeretném, ha más is megélhetné ezt az érzést, minél több lány és asszony találna rá újra a saját belső útjára, és hiszem, hogy mindenki képes rá, csak egy kis emlékeztető kell, hogy milyenek is a Férfiak, hogyan gondolkoznak, működnek, miért olyanok, amilyenek, hogyan tudunk Nők lenni a javából, hogyan lehet meg a NemHarcos, Női Belső Erőnk, ami adja a Női Tartásunkat, miért olyan nagyon-nagyon fontos ez minden pillanatban, miért annyira nagyon fontos, hogy az elején megnézzük, hogy kivel van dolgunk, hogy kell-e nekünk az a kapcsolat, és hogy a kapcsolatban is maradjunk meg minden egyes nap Nők, a magunk lágyságával, mosolygósságával, huncutságával, megértő komolyságával, támogatásával, mígnem a kislánytól a Varázslónőig mindent felfedezni vélünk magunkban – mert ott van, mindannyiunkban. 

Hiszem, hogy a Titkos Tanácsok Nőknek, Ági Titkos Női Tippjei 🙂 és Gyula rávilágítása, hogy hogy is működik egy Férfi, hogyan legyél Nő, hogyan hozd elő Magadból mindazt, ami kislányként megvolt benned, a hercegnős báj, a kacér tekintet, a bájos mosoly, a Női Bölcsesség, ez minden Nőnek való. 🙂 

Gyula tanításai – amiket említettem már a bemutatkozó résznél is, hogy “Magadba fektess!”, “Mérj!”, “A Nő minden, ami a NemFérfi” – úgy érzem, minden Nőnek sokkal könnyebbé tehetik az életét, és nem csak könnyebbé, hanem nem túlzok, ha azt mondom, hogy sokkal boldogabbá is. Hogy miért? 

Mert a legtöbbünkkel előfordult már, hogy rosszul választottunk, azt hittük, hogy “Ő a nagy Ő”, aztán előbb vagy utóbb kiderült, hogy még a lécet sem ütötte meg.. ezen segíthet a Mérés. Ugyanis akkor idejekorán megfigyeled és észreveszed, hogy a hozzád való, a hozzád méltó Társsal van-e dolgod.

Magadba fektess! – Mindenek alapja; ezt óvodától kezdve tanítanám a kislányoknak egészen a felnőtt Nőkig mindenkinek. 🙂

Ha Te változol, a világ is változik.. ahogyan azt mondják a nagyok. És milyen igazuk van!
Ha Te úgy éled az életed, hogy jól érezd magad, akkor meg sem engeded, hogy ezt elrontsák, illetve pillanatok alatt azon kapod magad, hogy egyre jobb kapcsolataid vannak, egyre jobb időtöltések adódnak és egyre fantasztikusabb érzések lepnek el. 🙂

Gyulánál döbbentem rá arra, hogy megengedhetem magamnak azt, ami belülről mindig is jött, hogy néha gyenge vagyok, megbántott, hogy elsírnám magam, hogy megélhetem az érzéseimet, hogy lehetek lágy, lehetek félős, megijedhetek, nem kell Mindig erősnek lennem, mint egy katonának vagy egy robotnak.

Nekem ez akkora megkönnyebbülés volt, és szerintem ez sokunkkal van így, hogy mindig megpróbáljuk a rettenthetetlent játszani, mert azt úgy kell – de neeeem.
Nő minden, ami a NemFérfi egy olyan érzés, hogy de jóóó, végre!
Ha letehetem a páncélomat, ha nem Harcolok, akkor juhééé, van energiám azzal foglalkozni, hogy csini legyek, hogy milyen fülbevalót válasszak mára, hogy ahhoz melyik karkötőm meg szemhéjpúder meg szoknya vagy ruha illik, és tudod mire még?

Van energiám a nap minden percében MOSOLYOGNIIIII!!! 🙂

Szeretném, ha mindnyájatokhoz eljutna ez a tanítás, aki éppen nehéz időszakon megy keresztül, aki tanácstalan, aki nem tudja eldönteni, hogy jó-e a kapcsolat, amiben éppen van, aki egy egész jó kapcsolatban van, csak.., aki a majdnem jóban él,aki szeretne egy kapcsolatot, aki épp véget akar vetni a meglévőnek, aki szeretné jobbá tenni azt, és annak is, aki azt érzi, hogy hát.. lehetne boldogabb is, mert az olyan jó lenne. 

Szeretném, ha Ti mindannyian megkapnátok azt a lehetőséget az élettől, amit én megkaptam, hogy eljussatok egy olyan helyre, ahol megtanítják, megmutatják az alapvető, esszenciális tudnivalókat, érzés és gondolatvilágot, ami működteti a Férfi-Női kapcsolatokat, de azon túlmenően is, a Nőiség Létét, amitől igazán boldognak érzem magam, és Te is, ha használod. 🙂

Szeretném, ha ez Veled is megtörténne, hogy nem csak úgy átmész a mindennapjaidon, várva a majdani boldogságot, hanem már Most imádod, hogy Nőnek születtél, és imádod, hogy hogy működik ez a dolog a Férfiakkal, hogy milyen játékos és szórakoztató az élet! 🙂

Ha te is szeretnél átmenni ezen a változáson, találkozzunk Budapesten 2020. január 11-12.-én.

A linkre kattintva megtudhatod a jelentkezés részleteit.