Üdvözlünk a világukat megváltoztatni kész hölgyek körében!

Hogy miért mondom ezt…?

A két nap alatt megdöbbentő, felrázó és gyökeresen átformáló pillanataid lesznek. De lássuk a jelentkezés részleteit, hogy nehogy lemaradj!

Most fontos tudandók jönnek!

Szeretnék neked segíteni, de ehhez kérem, hogy olvasd el az egészet, akkor is, ha sietsz és akkor is, ha szerinted “szájbarágós” a magyarázat, mert később bánni fogod.

Mit kell tudnod a jelentkezésről?

A tanfolyam helyszíne egy jól megközelíthető és ismert hely a 13. kerületben a Róbert Károly körúton, közel a KIKA-hoz. Ennyi elég kell legyen a tervezéshez és a döntéshez.

Azért nem adjuk meg MOST a pontos helyszínt, mert amikor megadtuk mindig megrohamozott bennünket 10-20 hölgy, aki úgy döntött, hogy “ő bármi áron beverekszi magát”. Ez részben inkorrekt sokakkal szemben, részben pedig nagyon kellemetlen volt hazaküldeni ezeket a hölgyeket. Egy ilyen kezdést  egyszerűen nem engedhetünk meg, Azaz…

Ha megérkezett a tanfolyamdíjad utalása, akkor kapod meg a pontos címet és minden fontos részletet. Utazás, parkolás, étkezés, kezdés és zárás.

Lejjebb találsz egy jelentkezési lapot (ha csak be nem telt a tanfolyam). A jelentkezési lap kitöltése és elküldése nem elégséges ahhoz, hogy bekerülj a tanfolyamra!!!

Jelentkezési lapod elküldésével kapsz egy automata levelet, amiben a számlázáshoz és utaláshoz szükséges adatokat küldjük el neked. (Kérlek, ne írj levelet azonnal arról, hogy és hol lesz a tanfolyam, mikor kezdődik, ezt az információt is időben meg fogjuk adni.)

Akkor jutsz be a tanfolyamra, ha a tanfolyam díját – azaz 27.000. Ft-ot átutaltad és még akkor megérkezett hozzánk, amikor nem telt be a kurzus. Ha van ajándék kuponkódod, akkor ne feledkezz meg róla, mert CSAK MOST tudod érvényesíteni, KÉSŐBB MÁR NEM. Az utalásnál értelemszerűen az ajándék kuponod értékét vond le a 27.000.-ből és azt utald el.

A helyek az UTALÁSOK MEGÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN TÖLTŐDNEK.

Lehet, hogy a jelentkezési lapodat időben elküldted, de késlekedtél az utalással. Ilyenkor a “helyed” még nem fix, így valaki, aki később jelentkezett, de előbb utalt eléd kerül és akár le is maradhatsz. Ilyenkor igyekszünk szólni, hogy ne utalj, de ez sokszor lehetetlen. Pl. az eléd kerülő este utalt, te pedig hajnalban. Ilyenkor a díjadat természetesen visszautaljuk, de biztosan csalódott leszel. Azért írjuk ezt meg, hogy ne legyen belőle sértődés.  

FONTOS!!! BANKI KÉSZPÉNZ BEFIZETÉST SEMMIKÉPPEN NE HASZNÁLJ, MERT HA BÁRMILYEN OK – betegség, terem technikai probléma, vagy a késésed stb. – MIATT ELMARAD, VAGY VÁLTOZIK A TANFOLYAM, VAGY LEMARADSZ, NEM TUDUNK NEKED SEM ÉRTESÍTÉST, SEM VISSZAUTALÁST KÜLDENI!!!

Ha elküldted a jelentkezésed kérjük AZONNAL ellenőrizd az email fiókodat, hogy megérkezett-e a visszaigazoló email ÉS NE KÉSLEKEDJ! Kb 600 hölgy vár a várólistán.

Ha nem találod az e-mailt, akkor lehet, hogy a levelező fiókod a “közösségi” “promóciók” vagy “spam” mappádba tette a levelünket. Ellenőrizd le azt is a biztonság kedvéért! Ha így történt volna, kérünk tedd át a biztonságos e-mail címek közé, hogy ez később se okozhasson problémát. Ha nem jött meg, töltsd ki újra a jelentkezési lapot. 

Számlázás – számlázási adatok

FONTOS! Az e-mail címed alapján azonosítunk és tartjuk veled a kapcsolatot, mivel sokszor van hasonló, vagy azonos név. Olyan mail címet adj meg, amit gyakran nézel és eztán végig azt használd, mert KIESEL A TANFOLYAMRÓL, HA LEMARADSZ AZ INFÓKRÓL

Mindenképpen és mindenkinek adunk számlát. Öregek vagyunk már a balhéhoz, így ha valaki nyilvánvalóan kamu vagy értelmezhetetlen adatokat ad meg, automatikusan törlődik a jelentkezése és akkor sem vehet részt a tanfolyamon, ha utalt.

Számlát arra a névre állítjuk ki, aki utalt! Ha céges számlát kérsz, azt MOST kell jelezned.

Ha nincs számlaszámod és más utal helyetted, akkor az ő nevére állítjuk ki a számlát. Ilyenkor ne felejtsétek el a TE NEVEDET beírni a megjegyzés rovatba – DE CSAK A NEVEDET (és esetleg a kupon kódod)

Mivel szeretnénk minél jobban a segítő munkára figyelni, majdnem minden folyamatot automatizálunk és úgy írunk meg mindent, hogy ne kelljen kérdezned. Kérjük segíts nekünk abban, hogy átolvasod a fontos dolgokat, mielőtt kérdezel, mert, ha olyat kérdezel, amit már leírtunk – márpedig 99.999%-ban szinte biztos, hogy leírtunk – akkor addig csak áll a jelentkezésed és lehet, hogy ez idő alatt kerül eléd valaki. 

Fontos Hotmail-es és Yahoo címmel ne jelentkezz!!!

A hotmail-es és yahoo-s címekre küldött visszaigazolások rendszeresen elvesznek a hotmail és a yahoo béna spam szűrője miatt.

Ha hotmail-es vagy yahoo címmel jelentkezel és az elveszett levelek miatt lemaradsz, nem tudunk segíteni, ugyanis még csak tudni sem fogunk róla, hogy segítenünk kellene.

A hotmail-es és yahoo-s jelentkezések miatti késedelem és információhiány miatt bekövetkező mindennemű anyagi, vagy bármilyen nem anyagi hátrány kizárólag a jelentkezőt terheli, mivel a tájékoztatás ellenére, saját felelősségére használta a hotmailes vagy yahoo-s címét.

Nemsokára belevághatsz a Női Létezés új kalandjába!